Jornada d’intercanvi d’experiències. Els productes locals a la restauració.

Jornada

DATES:
Data Inici: 4 de juny de 2012
Data de finalització: 4 de juny de 2012
LLOC:
Restaurant GAB’S de Talarn
ARXIU:

Presentació

Al teu gust, aliments del Pallars organitza una de les primeres jornades com un espai de trobada intersectorial, en aquest cas el de la restauració i el de la producció agroalimentària.

Participen en aquesta convocatòria:
– Sr. Pere Monje, del restaurant Via Veneto (Barcelona) oferint una visió del Pallars des de l’alta cuina.
– El gastrònom Pep Palau que modera dues taules rodones. La primera, formada pels directors de 4 restaurants de la província de Lleida que van fer una aposta clara pel producte local, en que tots destaquen la importància de proveir-se de productes de proximitat i la necessitat d’establir una relació directa amb els pagesos. La segona taula sobre Cooperació amb la terra aplega 5 representants de col·lectius que promouen el territori, i en conseqüència la seva dinamització econòmica, a través de la gastronomia.
– Els restauradors l’associació APAT (Professionals de l’Àmbit Turístic del Pallars Jussà), encarregats d’elaborar i servir l’apat principal de la jornada.

En total, participen 69 professionals de la comarca a la trobada.

Tot seguit tenen lloc 2 taules rodones moderades pel gastrònom Pep Palau. La primera, formada pels directors de 4 restaurants de la província de Lleida que fan una aposta clara pel producte local. Tots destaquen la importància de consumir productes de proximitat i la necessitat de relació directa amb els pagesos, així mateix cal remarcar la seva vinculació i implicació en associacions Slow Food i de compromís amb la terra.

La segona taula “Cooperació amb la terra” aplega 5 representants de col·lectius que promouen el territori, i en conseqüència la seva dinamització econòmica, a través de la gastronomia.
La jornada acaba amb un dinar on ponents i participants poden degustar els plats de diversos restauradors de l’associació APAT (Professionals de l’Àmbit Turístic del Pallars Jussà)

Desplaça cap amunt
Scroll to Top