CORDEVI 2019

1

DATES:
Data Inici: 4 d’octubre de 2019
Data de finalització: 18 de novembre de 2019
LLOC:
Pallars Jussà
ARXIU:

Presentació

La voluntat del Festival Cordevi (corder i vi) és agermanar dos dels productes més diferencials del Pallars Jussà amb un programa d’activitats que inclou des d’experiències úniques  fins a visites a productors d’aquests i d’altres sectors. Tot aquest programa s’emmarca en una època de l’any en que tenen lloc les principals fires als diferents municipis de la comarca.

En aquesta segona edició, el festival reuneix prop de 50 propostes, excursions, visites guiades, tastos i experiències gastronòmiques, entre altres, concebudes per gaudir en família o amb els amics. S’hi ofereixen caminades i visites especials a les vinyes, excursions amb ramats i pastors, sopars temàtics centrats en l’oli o les postres. I també, altres propostes adreçades a públics específics com jornades tècniques impulsades des del programa ATGPallars.

Paral·lelament, i dins del marc del festival, un gran nombre de bars i restaurants posen a la seva oferta menús especials km0 amb producte 100% pallarès i coincidint amb els caps de setmana de fira.

 

Desplaça cap amunt
Scroll to Top