Biblioteques amb DO 2017

1

DATES:
Data Inici: 1 de febrer de 2017
Data de finalització: 24 de febrer de 2017
LLOC:
Biblioteca Pública Maria Barbal
ARXIU:

Presentació

Juntament amb la Biblioteca Pública Maria Barbal, ATGPallars i els cellers del Pallars convoquen la 5a edició de Biblioteques amb DO. En aquesta ocasió s’elabora un programa que vol acostar la cultura del vi creant llaços entre aquesta i d’altres manifestacions culturals, com la literatura o la música i adaptant-ho a tots els públics.

Les activitats destacades de l’edició són la conferència La literatura i el vi: un maridatge sensorial, a càrrec de Laura Borràs; la presentació d’ El càtar proscrit de Jaume Clotet, premi Néstor Luján de Novel·la Històrica 2016, a càrrec de Marta Sancho i un taller de cuina i maridatge de vins amb Gabi Serra, ATGPallars i professionals d’Àpat Pallars Jussà.

Així mateix, s’ofereix una nova sortida enoliterària a la Potada de Batzop i Celler Vila Corona (Vilamitjana) i es torna a convocar el concurs Música de vi: maridatge de música amb vins pallaresos, amb l’objectiu de donar a conèixer els vins que es fan a casa nostra i fomentar la participació i implicació popular.

 

Desplaça cap amunt
Scroll to Top