Biblioteques amb DO 2016

1

DATES:
Data Inici: 2 de febrer de 2016
Data de finalització: 4 de març de 2016
LLOC:
Biblioteca Pública Maria Barbal i Espai Cultural la Lira
ARXIU:

Presentació

El 2016 té lloc la quarta edició de “Biblioteques amb DO”. ATGPallars amb la Biblioteca Pública Maria Barbal i els cellers de la comarca apostem de nou per acostar la cultura del vi, la música, la literatura i diverses manifestacions culturals a tots els públics.
Durant els mesos de febrer i març es duen a terme tot un seguit d’activitats variades que converteixen la Biblioteca de Tremp en un aparador de promoció de la lectura i el món del vi més proper, sota el lema Els oficis del vi.
Com a novetat, el programa d’aquesta edició compta amb col·laboradors d’excepció que són els escriptors de proximitat: Maria Barbal, Rosa Bernat, Pep Coll, Jordi Creus, Núria Garcia Quera i Dolors Millat que conviden el públic a llegir sobre el vi des d’una vessant literària.
Les activitats destacades són un diàleg que porta per títol Els oficis del vi, amb Sara Pérez, millor enòloga 2013 per l’Associació Catalana de Sumillers, i Enric Vila i una sortida enoliterària al celler El Vinyer (Fígols), amb Eva Carmona. A més, entre moltes altres activitats, ATGPallars programa amb l’associació de professionals de l’àmbit turístic (APAT Pallars) un taller familiar de cuina amb panses.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top