7a edició. Vins del Pirineu

Jornada

DATES:
Data Inici: 15 de novembre de 2019
Data de finalització: 15 de novembre de 2019
LLOC:
Al Cafè Salón de Salàs de Pallars
ARXIU:

Presentació

La Jornada vitivinícola Vins del Pirineu que és una jornada ja consolidada adreçada als cellers d’aquesta part de Catalunya i altres agents clau per al sector vitivinícola, i té l’objectiu d’oferir-los eines per al desenvolupament, així com un espai de trobada i reflexió conjunta.

La 7a edició serveix per debatre amb diferents experts i responsables de cellers de l’àmbit del Pirineu com l’entorn on treballen condiciona el seu dia a dia i com, al mateix temps, dona contingut al seu relat empresarial, alhora, vol ser un punt de trobada i de reflexió per als cellers del Pallars i de Catalunya que contribueixi a fer visible revolució vitivinícola que viuen les nostres comarques.

Participen al programa experts com David Esteller, especialista en posicionament de territoris vitivinícoles i enoturisme i Jaume Gené, especialista en estratègia de màrqueting i política comercial. I en finalitzar la jornada té lloc una taula rodona amb els responsables dels cellers Bodegas Bal Minuta i Casa Auvinyà d’Andorra i l’enòleg de diversos cellers de Catalunya i Andorra, Martí Magriñà.

En aquesta ocasió, la jornada s’emmarca en els actes professional del festival CORDEVI i s’ubica en un escenari el mític: el Cafè Salón de Salàs de Pallars, un dels espais que configuren el projecte Botigues-museu d’aquesta localitat.

 

Scroll to Top