2a festa Pallars, terra de corder

1

DATES:
Data Inici: 17 d’abril de 2016
Data de finalització: 17 d’abril de 2016
LLOC:
El Pinell de Tremp
ARXIU:

Presentació

La segona edició de la festa Pallars terra de corder té lloc el 17 d’abril de 2016 al Parc del Pinell de Tremp. Participen a la festa més de 500 persones i

Durant la resta del dia tenen lloc activitats per a diferents públics i obertes a tothom. Enceten la jornada la colla de geganters amb la participació d’en Furro i la Xica, els capgrossos de xisqueta, que compleixen un any.

Es fan dos tallers, un de llana per a la mainada, i un d’elaboració de girella i la Fundació Alícia també dóna suport a l’esdeveniment i hi participa amb una demostració de cuina a càrrec de Núria May i Mariano Gonzalvo, de Lo Paller del Coc amb cuiners de l’Associació APAT Pallars.

Productors,  xarcuters i cellers del Pallars participen de la festa venent i promocionant els seus embotits, vins i cerveses.

En paral·lel i de manera complementària a la festa, a partir del dia 15 d’abril, els restaurants i carnisseries de la comarca elaboraran als seus establiments plats i preparacions amb la carn de corder com a protagonista.

 

Desplaça cap amunt
Scroll to Top