Fira Pallars Terra de Corder

L’Ajuntament de Tremp aposta per mantenir un programa d’activitats al voltant del cap de setmana del 8 i 9 de maig, dates en què se celebraria  la Fira Pallars Terra de Corder .

Tenint en compte les circumstàncies, per aquest 2021 la fira es programa amb una edició  especial i adaptada a la realitat sanitària. La carn de corder, l’artesania i el comerç de la ciutat són els protagonistes dels actes programats.

Programa d'Activitats

Les activitats s’iniciaran el 3 de maig amb els Aparadors agermanats, una acció en la que el comerç acollirà als seus aparadors una mostra de productes agroalimentaris i d’artesania. L’objectiu d’aquests agermanaments és reforçar els vincles entre les empreses del territori, fer visibles productes que no tenen punt de venda propi als carrers de Tremp i enfortir el paper estratègic del comerç.

El dissabte 8 tindrà lloc un Mercat firal distribuït en dues places de Tremp (Capdevila i Passeig del Vall) on participaran un total de 14 expositors artesans i agroalimentaris. 

A més, el cap de setmana del 8 i 9 de maig a Tremp, tothom que ho desitgi podrà tastar a un preu promocional (5€) una recepta exclusiva, recreada per 7 cuiners de Tremp amb l’acompanyament del xef i professor Mariano Gonzalvo (Lo Paller del Coc, Surp).Es tracta de la Cassola de corder amb verdures de primavera al perfum del Pallars. Una vegada feta la reserva online, cadascú podrà recollir les seves racions al restaurant escollit, en horari de migdia. 

Complementen el programa el concert de Sporadik Brass, músics de l’Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida – OJC, organitzat pel Projecte Home el dissabte a les 12 al Pati de l’Escola Valldeflors, i altres activitats a l’aire lliure i activitats infantils amb obrador xisqueta: 

  • Taller de feltre mullat, al c/Barcelona, dissabte al matí.
  • Contacontes Xisca, que tremoles? a la Plaça de l’església dissabte tarda. 

Sortejos

Durant tot el mes de maig, a més, es faran un seguit de sortejos per animar el consum de corder i de productes de proximitat: 

  • A les carnisseries,  les persones que comprin més de 20€ en carn de corder rebran 1 butlleta per participar en el sorteig d’ un total de 50 lots de Cadena de Valors, valorats en 50€ cadascun.
  • Els que consumeixin plats o tapes de corder als bars de Tremp, optaran a  25 lots de Cadena de Valors valorats també en 50€.
  • Finalment, aquells que durant el mes de maig tastin un menú o plat de corder als restaurants participants de la comarca, podran aconseguir 1 dels 25 vals de 50€ per bescanviar als restaurants del Pallars Jussà.
Scroll to Top