Viatgem a la comarca del Priorat amb el sector del vi

Aquesta setmana han tingut lloc unes jornades del sector vitivinícola del Pallars a la comarca del Priorat, en el marc del nostre programa d’intercanvis professionals.

Amb aquest intercanvi, volem contribuir a millorar les competències dels empresaris i professionals del sector del vi mitjançant el coneixement d’experiències de desenvolupament en un territori de tradició vitivinícola i amb dues DO consolidades, així com potenciar la transferència de coneixements al Pallars.

Un total de deu professionals es van sumar a la proposta, que ha tingut lloc els dies 27 i 28 de novembre. En el decurs de les dues jornades, han pogut conèixer diversos models d’organització de cellers de diferents tipologies, especialment en relació a la comercialització i a la producció ecològica i biodinàmica.

Ho han fet a través de la visita i tastos a set cellers, tant de la DOQ Priorat com de la DO Montsant, així com d’una presentació de la Denominació d’Origen Montsant conduïda per responsables de la mateixa.

Igual que amb la resta de viatges i intercanvis que s’organitzen des del programa Al teu gust, aliments del Pallars – com el del sector ramader al sud de l’Aveyron o el del sector de l’oli, a la Provença, que també han tingut lloc aquest any –  es desenvolupen gràcies programa Treball a les 7 comarques del Servei d’Ocupació de Catalunya i al cofinançament de les empreses participants.

Desplaça cap amunt
Scroll to Top