El Pallars activa la plataforma “delpallarsacasa” per facilitar la venda de productes pallaresos arreu de Catalunya

Es tracta d’una iniciativa de l’associació APAT Pallars que compta amb el suport del programa Al teu gust, aliments del Pallars.

APAT Pallars ha presentat una plataforma web on es poden trobar els productes de diferents productors adherits al programa Al teu gust, aliments del Pallars, per contribuir a que el cicle dels productes alimentaris del Pallars continuï i es puguin fer arribar als consumidors de Catalunya compromesos amb el Pallars i el Pirineu.

Aquesta iniciativa se suma, i vol complementar, la campanya encetada pel programa Al teu gust, aliments del Pallars #emquedoacasaicomprolocal #emquedoacasaimenjolocal.

Totes aquestes accions volen donar resposta als empresaris de la comarca que es veuen afectats per l’actual situació de crisis sanitària, que ha comportat el tancament de bars, restaurants, esdeveniments  de promoció i comercialització, etc.

Delpallarsacasa ja està activa des d’avui i tots els usuaris de diferents indrets de Catalunya que ho desitgin ja poden fer les seves comandes personalitzades i rebre-les gratuïtament en dos establiments col·laboradors de Barcelona o directament a casa amb l’abonament dels ports corresponents.

A la web a més, es pot trobar també informació dels lots que diferents productors comercialitzen directament tant a la comarca com arreu de Catalunya i els enllaços a diferents webs de productors que fan venda on line.

 

Desplaça cap amunt
Scroll to Top