Cadena de valors, una campanya de sensibilització per estimular la venda de productes del Pallars

Productors i comerços del Pallars Jussà participen en la campanya que promouen  el programa Al teu gust aliments del Pallars,  l’Associació APAT de professionals turístics i el  Geoparc Orígens.

#CadenadeValors és una proposta que sorgeix de la cooperació entre els sector públic i privat, per reivindicar el consum de proximitat com una eina per garantir la supervivència de moltes petites empreses del Pallars Jussà.

Per fer-ho, la campanya posa èmfasi en els valors que estan darrera de la feina d’aquestes persones i empreses: la tradició, l’entusiasme, la perseverança… i reivindica el paper dels consumidors com a membres d’una cadena que no pot trencar-se si volem seguir mantenint aquestes empreses i valors.

Aquesta campanya  s’ha programat com a continuïtat de les accions iniciades durant el confinament  #emquedoacasaimenjolocal // #emquedoacasaicomprolocal  i que van facilitar la posada en marxa de la plataforma de venda online a la web www.delpallarsacasa.cat i ofertes i lots a diferents comerços de la comarca.

Si bé la iniciativa ha sorgit del sector agroalimentari i de la restauració, l’àmbit en que se centren tant l’associació APAT com el programa Al teu gust, aliments del Pallars de l’Ajuntament de Tremp, també es vol posar de manifest la importància de la compra conscient i dels petits gestos en tots els àmbits del comerç local.

La campanya s’adreça tant a públic local, per a qui ha de tenir un paper destacat el comerç de proximitat; com forà, a qui s’adreçarà a la web www.delpallarsacasa.cat  on també es troben referenciades altres botigues online de productors locals.

La campanya s’organitza en diferents accions:

  • Creació de Cistelles de valors que els consumidors podran trobar a les botigues especialitzades de la comarca i a la web delpallarsacasa.cat.
  • Creació de materials de difusió (postals, relat il·lustrat i caixa serigrafiada) que acompanyen els lots. Aquest material també s’ha distribuït entre el comerç de tots els sectors per reivindicar també el seu paper fonamental en aquesta “cadena”.
  • Espai web informatiu (alteugust.com/cadenadevalors ) i accions de promoció a les xarxes socials, amb la implicació del sector productiu i comercial i a partir de l’etiqueta #CadenaDeValors

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt
Scroll to Top