“Cadena de valors” en un aparador rehabilitat del centre històric de Tremp

En el marc d’una proposta formativa del dispositiu d’inserció laboral de l’Ajuntament de Tremp, s’ha decorat un aparador del centre històric de Tremp amb els materials de la campanya Cadena de Valors.

Concretament, s’ha dut a terme un curs d’Interiorisme d’espais i l’aparadorisme que ha anat a càrrec de l’especialista en la matèria, Susana Castells, a través del Centre d’Estudis 80. La formació ha estat fonamentalment pràctica i les 10 alumnes han pogut aprendre les nocions a partir de la pròpia experiència. A més, la formació s’ha organitzat en coordinació amb el projecte de dinamització comercial del Pallars Jussà, que lidera també l’Ajuntament de Tremp, i ha comptat amb la col·laboració desinteressada dels propietaris del local, situat al carrer de Peresall, 18.

Així, el resultat final és una actuació transversal que lliga capacitació, dinamització d’espais i difusió d’accions de promoció local, en aquest cas la nostra campanya “Cadena de Valors”.

Amb aquesta actuació, des d’Al teu gust, aliments del Pallars, fem una crida als passejants, públic potencial local i visitant, per donar a conèixer aquesta campanya de sensibilització i consum dels productes agroalimentaris de la comarca. I de la qual en podeu trobar més informació aquí: https://alteugust.com/web/cadenadevalors/ 

Aquesta acció compta amb el finançament i suport del Servei d’Ocupació de Catalunya i s’ha coordinat en col·laboració amb el programa de dinamització comercial del Pallars Jussà.

 

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Scroll to Top